2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil uggs rea barn you179

Det kräver en stor mängd fonder. Sätt en, två miljoner yuan, kommer det inte att uppnå den effekt marken. Ha ha ha, verkligen dag för att hjälpa ugg skor också ! Lyssna Daniel Wu, Wang Zhiming, en sådan förklaring, gärna upp framför glaset, med tre barn och Du Zhiming klirrande efter klunk. Som ett kors som är väl medveten om Daniel Wu, efter inrättandet av provinsen Hainan Island bara några av de situationer som den ugg rea Past, Hainan Island har två saker, det är nationellt känd. En sak sker åttiotalet Hainan stor smuggling av fordon.

I det förflutna Daniel Wu,ugg australia, mark i Hainan kraftfullt fastighets konstruktion. Inträffade i 1992. Tidigt 1992, levererade Deng Xiaoping södra turné tal omedelbart efter en sådan central till nationen för att förmedla " viktiga tal av kamrat Deng Xiaoping varsel ", för att påskynda takten i reformeringen av inhysningssystem. I en sådan situation, och SAR Hainanjianxing effekt. Således har helt släppt. Den maximala tiden i fastighetsutveckling, men denna totala antalet 6.668.000 av ön, hade faktiskt mer än tjugo tusen fastighetsbolag.

Naturligtvis, efter införandet av dessa fastighetsbolag, är inte heller avsedd att bygga ett hus. I själva verket är de flesta fastighetsbolag, spelar en gammal blomma spel trumma pass. ugg rea Hand pass är inte en blomma. Men staten kontrollerade strikt mark först. År 1992, då provinsen Hainan fastighetsinvesteringar uppgick till totalt 8,7 miljarder yuan. Stod för hälften av totala anläggningstillgångar investeringar destination. Men bara ett ställe i Haikou fastighetsutveckling område nådde 8,8 miljoner kvadratmeter, där mark och även med 1991 till mer än tio miljoner / tunnland, stigit till mer än 6,5 miljoner yuan / tunnland.

Topics related articles:

没有评论:

发表评论