2013年11月22日星期五

wpmedya.comdelil ugg stövlar fgg910

För en månad, kadrer byn röret utbildning, som rusade till Xi'an ugg australia kallas tillbaka till en annan by inlärningspunkt att undervisa. Lees far skjul perenn sängliggande mor som lider av psykisk sjukdom, det finns ingen möjlighet att arbeta, två systrar är fortfarande i skolan, en fem liv, tack vare uggs rea barn en persons magra inkomster. För att tjäna mer pengar, sommarsemestrar, skjul Lee måste gå att arbeta utanför. Lee sa Daniel Wu, koja, för att tjäna mer pengar under semestern, fick han till järnvägsstationen, godkänd grönsaksmarknad föra över cement, arbetade som vaktmästare.

Vid denna tid, har varit tysta ord Liu Xiaofeng, plötsligt pep en sådan mening. Åh, det var hur en sak ah ? Daniel Wu, skjul Q. Li ganska intressant. Lee hänvisade till sin hydda lyssna till Liu Xiaofeng tidigare gärningar, lite generad och sa : Hej, det är några av de saker i det förflutna, och just nu även nämna ugg rea göra. De ursprungliga tre år sedan, när Lee skjul uggs rea barn på back to school på vägen, plockade upp en plånbok, som installerade mer än 4000 yuan av pengar. Lee skjul fattiga, och inte för sig själva vid denna tid, men enligt plånboken ID-kort och andra ledtrådar, följa plånboken tillbaka till sin ägare.

Åh, som uggs rea barn nu inte ångrar ångrar ah ? Sedan ersätta en månad avgift, vilket är sex, sjuttio dollar nu, hemma finns det så mycket börda, som fyra tusen dollar till uggs rea barn Det var en hel del svårigheter att lösa. Daniel Wu, svag jordnära titta på framsidan av läraren. Lee Shed höjde huvudet, ett par ögon tittar på Daniel Wu, kristallklar : Wu kommissionär är att den här gången, uggs rea barn den inte ångra det. Åh, var det uggs rea barn är hur du tänker ? Den plockade upp mer än fyra tusen dollar, och ingen vet, är frestelsen inte något litet sätt !

Topics related articles:

没有评论:

发表评论